Védőháló

Acélháló a biztonság érdekében

A Rozsdamentes acélból készült átlátszó és rugalmas hálószerkezetek különféle módon konfigurálhatók az adott projekthez különböző kötélátmérők és szembőségek felhasználásával, mindezt hatékonyan elhelyezett elsődleges kötelek és vagy acélszerkezetek támasztják alá.
A rendszer felhasználásával gyártott aktív és passzív védelmi berendezések időtlen időkig védelmet nyújtanak. A diszkrét megjelenés nagyon kompatibilis az építészetileg értékes és védelemre érdemes történelmi épületekkel egyaránt.

Az acélhálók segítségével az Inoxsystem Kft. megoldást kínál a modern biztonsági rendszerek sokféle követelményére. Megfelelő biztonsági háló a kilátók számára stadionokban és lépcsőházakban, amely funkcionális, megbízható és gyönyörű, anélkül, hogy korlátozna a szabad kilátásban.

A rozsdamentes acélháló bármilyen geometriához alkalmazkodik, és a RAL-szín bármely színére festhető. Vízszintes és függőleges zuhanásvédelemként történő használatát a Német Építésmérnöki Intézet (DIBt) engedélyezte. És mivel kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, tartós és ellenáll a korróziónak, minimális karbantartási költségek mellett.

Biztonság – alapvető emberi szükséglet, amely kulcsfontosságú szerepet játszik minden épületben, akár új, akár régi. Az Inoxsystem Kft biztonsági megoldásokat kínál minden felhasználáshoz.
Az építészeknek és építőknek meg kell felelniük a biztonsági előírásoknak, de nem akarnak kompromisszumot kötni terveik szépségében. Az örökségvédelmi szervezetek magas követelményeket támasztanak a történelmi épületek megjelenésének védelme érdekében.