Növényfuttató hálók

A rozsdamentes acélból készült drótháló tökéletes közepes és nagy zöldítésű felületekhez.

A növényfuttató hálók rozsdamentes acélsodronyok szövésével készülnek. Időjárásálló, rendkívül robusztus és gyakorlatilag nem igényel karbantartást. A rozsdamentes acél háló alkalmas belső és külső alkalmazásokra is egyaránt.

Korlátokra vagy lépcsőkbe szerelve stabil és egyértelmű útmutatást nyújt.
A homlokzatokon mászótámaszként szolgálhat a növények számára, vagy elválasztó elemként installálható a nagy terekben.
A legnagyobb előny azonban a könnyű szerkezete.

A hálók egyedi méretben készülnek az ügyfelek specifikációi szerint. Ez azt jelenti, hogy az alaknak és a méretnek nincsenek korlátai. Az acél háló orientációja tetszés szerint kiválasztható, mégis általában függőlegesen vagy vízszintesen van elrendezve a geometriai alakzatokhoz.

A hálók a RAL színskála minden színében elérhető. A színek kiemelhetik a hálót, mint építészeti tervezés elemét, vagy hagyhatják, hogy zökkenőmentesen beépüljön a környező szerkezetbe. Állatkert-házak vagy gömbkorlátok esetében a fekete színezék még nehezebben észleli a hálót az emberi szem számára. Anyagukat tekintve AISI 316 és AISI 316L rozsdamentes acélból készülnek.

Vonzó kialakítású és rendkívül hatékony a növények növekedését illetően. A megfelelő távtartókkal és csatlakozó alkatrészekkel a háló moduláris rendszert alkot, amely könnyen és hatékonyan méretezhető a projekt méretéhez. A kötél átmérője és a háló nyílása kifejezetten a kúszó növényekhez és a homlokzatok tipikus terheléséhez igazodik.
Különösen érdekes építészetileg és a funkcionális zöldítés szempontjából. A növényekkel sűrűn borított felület elnyeli a zajt és a megköti a port, leküzdi a városi hősziget hatását azáltal, hogy árnyékot és párolgási hűtést biztosít, miközben élőhelyet teremt.

Az acélháló egy innovatív tervezési megoldás a sűrű, és vertikális zöldítéshez.

Kötelek közé feszített haló

G2-E_Uebersicht_D

Keretek közé feszített haló

Keret közé feszített háló