Korlátelemek

Innovatív megoldást kínálunk a megszokott korlátok helyett.  Alkalmazási területük a korlát kitöltése vagy a korlát helyettesítője.

Ugyanolyan jól használható nyitott, vagy zárt terekben egyaránt. Akár lakásokban, óvodákban, iskolákban, múzeumokban, akár hidakon.

A funkcionalitás és az esztétikai megjelenés, az anyag gazdaságosság és a hosszú élettartam kombinációjával bárhol meggyőző megoldás lehet. Sőt, a költséghatékonyság kérdése is figyelmet érdemel. Ebben a tekintetben előnyei nemcsak a viszonylag alacsony kezdeti költségeket foglalják magukban, hanem azt is, hogy gyakorlatilag semmilyen karbantartási költség nem igényelnek.

Alkalmazható különböző alakú és geometriájú alakzatoknál. Kiváló választás erkély, terasz korlátok, lépcsőfeljárók esetében. Egyedi vizuális élményt biztosítanak. Építészeti környezetben nagyobb védelmet nyújt az üvegnél.

Az építészek és építők számára az acélhálók mint korlát elemek vonzereje a magas gyakorlati értéken és az egyedülálló vizuális semlegességen alapul. Nem feltűnő megjelenésének köszönhetően alkalmazható a legkülönbözőbb stilisztikai kontextusokban és a tervezési koncepciók széles skálájának megvalósításához.

Egyszerű integráció

Az acélhálóintegrációját egy adott tervezési koncepcióba egyszerűsíti nem utolsósorban az a tény, hogy az anyag sok színnel festhető.

Számos telepítési lehetőség van az acélhálónak korlátként való használatakor: A háló anyaga tetszés szerint acélcsövek, rudak vagy kötelek között megfeszíthető, így akár 100 méteres hasznos hosszúság is lehetséges.

További lehetőség az előre felfűzött keret és háló kombinációja. Előre összeszerelve nagyon rövid idő alatt, néhány lépésben telepíthetők a helyszínen.