Építészeti kötelek

A rozsdamentes drótkötelek multifunkcionális és sokoldalú alkatrészek, amelyek technikailag és esztétikailag is kiemelkedő építészeti megoldásokat tesznek lehetővé.

A kábelek lehetővé teszik olyan felfüggesztési struktúrák létrehozását, amelyek további támaszok nélkül akár 80 méterig is áthidalhatnak. Ez nemcsak rendkívül elegáns és minimalista felfüggesztési szerkezeteket hoz létre, hanem nagyon hatékony és költséghatékony is, nagyon alacsony karbantartási költségekkel.

Legyen szó hálókról, korlát kötelekről, kötél szerkezetekről, műalkotásokról, homlokzat zöldítésről – az acélkábelek minden építészeti alkalmazásához megfelelő választás. Az építészeti acél kötelek kiváló rozsdamentes acélból készülnek, ami tartósságot és időtlen megjelenést kölcsönöz a terméknek.

Hosszú ideig megőrzik megjelenésüket, ezáltal dekoratív felhasználásra is ideálisak.

Kábeleink, dróthálóink, végzáróink és a hozzájuk tartozó alkatrészek kínálata elegáns és hatékony felfüggesztési rendszerek létrehozását teszi lehetővé.

A közlekedési lámpáktól kezdve a művészi installációkig.

A kapcsoló szerelvények sokféle változatával együtt a lehetséges kombinációk szinte végtelenek. A drótkötelek könnyen kezelhetők és költséghatékonyak.
Az acélkábelek az építészeti alkalmazások hatalmas választékában megtalálhatók a kábelfelfüggesztéstől és a homlokzati zöldítésen át a korlátok kitöltéséig terjedő projektekben.

Inox és horganyzott acél kábelek kínálatán túl végzárók széles választékát kínáljuk.

A sodrott huzalok és drótkötél kínálatunk rozsdamentes acél kábeleket tartalmaz, 1 mm és 26 mm közötti átmérővel és különböző szerkezetekkel:

Egyszer sodrott : 1 × 7, 1 × 19, 1 × 37
Sodronykötél acélbetéttel: 6 × 7 + WC, 6 × 19 + WC, 6 × 36 + WC
Sodronykötelek lágybetéttel: 6 × 36 + FC, 8 × 7 + FC

Építészeti kötelek szerelvényei:

Menetes végződésű szerelvények

Feszítők, villás végződések és szemes végek

Végzáró elemek és alkatrészei

Fix rögzítő elemek

Kötélbilincses végződések

Préselt kötélvégek